Jongeren en Depressie….Praten helpt!

Je af en toe rot en onzeker voelen over jezelf of de toekomst is normaal. Erover praten helpt!

Heb je last van:

  • een negatieve of sombere stemming
  • geen zin om iets leuks te doen
  • eenzaamheid
  • agressiviteit
  • eetproblemen
  • stress
  • laag zelfbeeld
  • slaapproblemen of chronische vermoeidheid..

JAR weet dat nare gevoelens bij de leeftijd kan horen, maar als je je rot blijft voelen is het goed om er over te praten. Stap op donderdagmiddag eens binnen in de Buze, daar zijn jongerenwerkers die je kunnen helpen. Je kunt ook naar het kantoor van Sociaal Werk de Kop (Stationsplein 10) gaan of naar het kantoor van de JAR, wij zitten boven in de Buze en zorgen dat je bij de juiste persoon terecht kunt. Natuurlijk kun je altijd bellen: 0648954444.

JAR heeft een aantal voorstellen gedaan: 1. vertrouwenspersonen aan wie je anoniem je verhaal kunt doen. 2, praatgroepen voor jongeren. 3. een lijst met hulpverleners, want jongeren weten vaak niet waar ze terecht kunnen met hun problemen en probleempjes. Deze voorstellen worden samen met sociaal Werk de Kop uitgewerkt.