Werkgroep Duurzaam leven van de JAR

Energie neutraal leven…Hoe doe je dat eigenlijk? De jongeren van de JAR hebben geen idee maar willen hier wel eens induiken. De gemeente Steenwijkerland moet duurzamer worden. Wat kunnen jongeren hier aan bijdragen?

We gaan het uitzoeken in het weekend van 15 en 16 september. Dan verblijven we een weekend in een kampeerboerderij en bij alles wat we doen wordt nagedacht of het energie neutraal is of niet. Dus eten kopen, koken, vervoer, wat zijn goede alternatieven voor de producten en werkwijzen die nu de wereld kapot maken. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van één spijkerbroek 17.000 liter water kost?

Ben je al milieubewust en wil je dit weekend meedoen, meedenken en meepraten, of heb je tips..meld je dan aan!

Meer lezen hierover: download de reader Burgerraad G1000 Steenwijkerland